1.Η Αναγέννηση και η Θρησκευτική Μεταρρύθμιση




Η Αναγέννηση και η Θρησκευτική Μεταρρύθμιση

παρουσίαση απο τον Γ. Σουδία (Ψηφιακή τάξη)


ακούστε το μάθημα...

...απο τον Γ. Σουδία (Ψηφιακή τάξη)


παρουσίαση απο την Άννα Δοιρανλή


ερωτήσεις - απαντήσεις

απο το Θ. Αρβανιτίδη 



 Η Αναγέννηση και η Θρησκευτική Μεταρρύθμιση - Quiz

απο το Θ. Αρβανιτίδη 



Η ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ (άσκηση αντιστοίχισης)


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 σχόλια:

Σουδίας, Γ. είπε...

Η παρουσίαση της Ιστορίας είναι από το 2o κεφάλαιο της ενότητας. Καλή χρονιά και καλή δύναμη.

Αγγέλης Απόστολος είπε...

Το είδα σήμερα που πήγα να διδάξω το μαθημα. Ευχαριστώ , όπως και για τις πολύ ωραιες παρουσιάσεις.

Σουδίας Ιωάννης είπε...

Ευχαριστώ Απόστολε για τα καλά σου λόγια. Να ξέρεις ότι το blog σου είναι από τα ελάχιστα που χρησιμοποιώ για να στήνω το site μου. Μεστό και λειτουργικό όπως πρέπει ναναι ένα blog. Στην Ιστορία φέτος θα καλύψω όλα τα μαθήματα με παρουσιάσεις, για τα αλλά δεν έχω χρόνο προς το παρόν. Και πάλι ευχαριστώ που με την δημοφιλία του blog σου με έβαλες σε αρκετά σπίτια μαθητών.
Καλή δύναμη Σουδίας Γιάννης

Anna είπε...

Άριστη παρουσίαση!!

Σουδίας Ιωάννης είπε...

Αποστόλη έχεις κάθε δικαίωμα να διαφημίζεις την ιδιωτική εταιρεία Άρνος. Να σου πω όμως πως βρίσκομαι στα πρόθυρα μήνυσης για τις εικόνες που έχει κατακλέψει η αφηγήτρια από τις παρουσιάσεις μου.

apostolos aggelis είπε...

Φίλε Γιάννη
Το είδα απλά ως μια επιπλέον βοήθεια για κάποιους μαθητές και ανεφερα την πηγή. Άλλωστε ο οτιδήποτε προσφέρεται δωρεάν και μπορεί να φανεί χρήσιμο είναι ευπρόσδεκτο. Απο την άλλη ,πράγματι αποτελεί ενα ειδος διαφήμισης. Εριξα μια πιο προσεκτικη ματιά και είδα οτι εχεις δίκιο και για τις εικόνες που χρησιμοποιούν. Πρέπει να το επανεξετασω. Σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου και βέβαια ξανά πάλι για το εντυπωσιακο υλικό που προσφερεις σε όλους μας.

Σουδίας Ιωάννης είπε...

Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου Αποστόλη. Μάλιστα δεν τους στέλνεις εκεί. Αλλά πέρα από αυτό που σου ανάφερα η όλη δομή της προσπάθειας βιντεομαθήματος είναι κάκιστη, κουραστική, με ύφος καθηγήτριας του 1980. Καλή δύναμη να έχουμε στην Στ΄ φέτος.

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ είπε...

Αποστόλη καλή χρονιά.
Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα φέτος να διδάξω Ιστορία ΣΤ΄. Δεν ξέρω αν τα καταφέρω πάντως σήμερα πρώτη μέρα στην τάξη ένιωσα πολύ χαρούμενη με τους μαθητές μου να με κοιτάζουν μέσα στα μάτια περιμένοντας τη συνέχεια του μαθήματος!
Με εκτίμηση Νεκταρία

Απόστολος Ν. Αγγέλης είπε...

Νεκταρία καλή αρχή.
Διάλεξες δύσκολο μάθημα παρ'ολο που θα μπορούσες να το αποφύγεις. Ειναι ένα δύσκολο βιβλίο αλλά οι παρουσιάσεις και τα σχεδιαγράμματα των συναδέλφων που φιλοξενώ στο ιστολόγιό μου την κάνουν πιο ευχάριστη. Είμαι βέβαιος οτι θα τα πας μια χαρά.
Χαιρετισμούς